Panică pe aeroportul din Moscova. Opt răniți în cursul evacuării unui avion de pasageri

70
1 minut de lectură

Un avion de pasageri a fost evacuat la aeroportul Sheremetyevo din Moscova, în urma declanșării unei alarme de fum la bord, opt persoane fiind rănite în cursul acestei operațiuni, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență, citat de agenția de știri Tass, relatează Mediafax.

„Opt oameni au fost răniți în cursul evacuării cu ajutorul toboganelor de evacuare”, a declarat oficialul, precizând că doi răniți au fost spitalizați.

O altă sursă din cadrul serviciilor de urgență a declarat că nicio persoană nu a suferit răni serioase.

„Nu este niciun copil printre răniți. Majoritatea au suferit zgârieturi și vânătăi. O persoană a fost spitalizată cu o gleznă dislocată, alta cu o urgență hipertensivă”, a adăugat oficialul rus.

„În timp ce (avionul) Boeing 747 spre Erevan rula pe pistă, echipajul a fost alertat cu privire la prezența fumului în cabină”, a transmis serviciul de urgență din regiunea Moscova.

Piloții au anulat decolarea, iar pasagerii au fost evacuați.

Potrivit echipelor de salvare, la bordul avionului companiei Nordwind Airlines erau 187 de persoane, însă serviciul de presă al Aeroportului Sheremetyevo a transmis că avionul transporta 173 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Echipele de intervenție nu au descoperit semne ale unui incendiu sau degajări de fum la bordul aparatului.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele