Parlamentarii europeni ai Partidului Brexit s-au întors cu spatele la intonarea imnului UE

1 minut de lectură

Parlamentarii europeni ai Partidului Brexit al lui Nigel Farage s-au întors cu spatele în timpul intonării imnului european, în cadrul ceremoniei de debut al noului Parlament European.

În timp ce un cvartet de saxofoane și o soprană interpretau o adaptare după celebra Odă a Bucuriei a lui Ludwig van Beethoven, în prima zi a noului mandat al Parlamentului European, cei 29 de membri ai Partidului Brexit s-au întors cu spatele.

Liderul laburiștilor din Parlamentul european, Richard Corbett, a descris gestul drept penibil, relatează The Guardian.

La mai bine de trei luni după ce Marea Britanie era programată să părăsească Uniunea Europeană, 73 de britanici au sosit la Strasbourg pentru a prelua un mandat ce va expira la 31 octombrie, noua dată stabilită pentru ieșirea Marii Britanii din spațiul comunitar.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele