ACTUALIZAT Directorul ORACLE România, pus sub control judiciar

81
1 minut de lectură

ACTUALIZARE 8.30. Directorul general Oracle România, Sorin Mîndruțescu, a fost plasat de procurorii DNA sub control judiciar pe cauțiune în valoare de 500.000 de euro, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Știrea inițială. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează, miercuri, percheziții la sediul companiei Oracle din Pipera, într-o cauză privind anumite fapte de corupţie în cadrul unor contracte, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează, miercuri, percheziții la sediul companiei Oracle din Pipera, în cauză existând suspiciuni de fapte de corupție în cadrul unor contracte.

Directorul general Oracle România, Sorin Mîndruțescu, a transmis, prin intermediul avocaților că a răspuns tuturor solicitărilor procurorilor.

“La acest moment, nu pot face niciun comentariu întrucat nu cunosc ce acuzații formulează procurorii. Ceea ce pot spune este că am răspuns cu deschidere tuturor solicitărilor procurorilor și că voi adopta o astfel de conduită și pe viitor. Desigur, prin avocatul meu, voi cere să aflu mai multe elemente din dosar, însă, fiind o procedură în curs, voi rămane rezervat cu declarațiile, apreciind ce ele trebuiesc făcute doar în cadru instituțional”, a transmis directorul general Oracle România, Sorin Mîndruţescu, prin intermediul avocaților.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele