Peste 5.600 de persoane, amendate pentru nerespectarea restricțiilor de deplasare

50
1 minut de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Un număr de 5.621 de persoane au fost amendate la nivel naţional pentru că nu au respectat măsura restricţionării circulaţiei. Valorea totală a amenzilor este de 7,4 milioane de lei, anunță Poliția Română, citată de Mediafax.

La nivel naţional, peste 12.000 de poliţişti au făcut filtre în toate oraşele din România pentru a verifica dacă românii au declaraţii pe proprie răspundere sau adeverinţă de la angajator privind deplasarea, potrivit sursei citate. Aceştia au fost sprijiniţi şi de militari.

În total, 5.621 de persoane au fost amendate de miercuri de la ora 12.00 pentru că nu au respectat măsurile restricţionării circulaţiei. Valoarea totală a amenzilor date este de 7.404.297 de lei.

Ordonanţa Militară nr.3 care a intrat în vigoare de ieri prevede ca românii pot părăsi locuinţa doar pentru a merge la locul de muncă, pentru a avea asistenţă medicală care nu poate fi amânată, sau pentru aprovizionare. Cu toate astea, pentru aceste motive, toate persoanele trebuie să aibă asupra lor declaraţia pe proprie răspundere privind motivul deplasării sau adeverinţă de la angajator. ■

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele