Plan de măsuri comunicat de PMB în legătură cu vizita Papei

Având în vedere sosirea la București, în data de 31 mai, a Sanctității Sale Papa Francisc, eveniment care face parte din vizita apostolică a Suveranului Pontif în Romania, care va avea loc în perioada 31 mai - 2 iunie, Primăria Municipiului București anunță că pe teritoriul Capitalei va funcționa un plan integrat de securitate de cel mai înalt grad, considerat ca fiind unul identic cu cel întâlnit la o vizită a președintelui Statelor Unite.

18
1 minut de lectură

În acest context vor fi luate o serie de măsuri precum:

– Poliția Locală va suplimenta numărul echipajelor din teren atât pentru fluidizarea traficului, cât și pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, în special în zonele foarte aglomerate. Sunt mobilizați aproximativ 400 de polițiști locali.

– Echipe mobile ale Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București vor fi permanent pe teren, și vor distribui apă plată în zonele unde vor avea loc manifestările și vor acorda sprijin tuturor celor care vor avea nevoie.

– Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a adoptat un plan de măsuri pentru cele 19 spitale pe care le administrează, ce se va aplica chiar de joi, 30 mai. Astfel, în toate unitățile spitalicești administrate de ASSMB se va asigura serviciul de gardă consolidat cu garda de specialitate, iar echipe mixte ASSMB-spitale vor coordona activitățile 24/24 ore.

– Se va suplimenta numărul operatorilor de salubritate și vor fi amplasate 250 de toalete ecologice în zonele aglomerate.

– Credincioşii care nu şi-au rezervat locuri în catedrală vor putea urmări slujba pe cele trei ecrane ce vor fi instalate lângă catedrala Sf. Iosif. Alte două ecrane vor fi amplasate pe Calea Victoriei, două în Piaţa George Enescu şi două ecrane în Piaţa Revoluţiei, la Memorialul Renaşterii.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele