PNL anunță că va depune plângere penală împotriva Gabrielei Firea

97
3 minute de lectură
Gabriela Firea. Sursa: Facebook

Consilierul General PNL al Municipiului București, Stelian Bujduveanu, anunță, miercuri, într-o postare pe Facebook, că liberalii vor depune plângere penală împotriva Gabrielei Firea, motivând că aceasta “blochează numirea unui nou consilier general PNL”.

Potrivit lui Stelian Bujduveanu, afirmațiile acestuia vin în contextul în care Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, ar fi amânat, încă din luna decembrie a anului trecut, numirea unui nou consilier general din partea PNL, după ce mandatul lui Ciprian Ciucu s-a încheiat.

“Gabriela Firea se substituie instanței și blochează numirea unui nou consilier general PNL. Facem plângere penală! Primarul Capitalei Gabriela Firea refuză, pentru a doua oară, să pună pe ordinea de zi validarea mandatului unui nou consilier general din partea PNL, Ștefania Focșa, după ce mandatul lui Ciprian Ciucu a încetat la mijlocul lunii decembrie.”, se arată în postarea lui Bujduveanu de pe Facebook.

De asemenea, acesta mai explică motivul pentru care Firea amână de o lună și jumătate numirea unui nou consilier general din partea PNL.

“Explicația e simplă: Gabriela Firea se teme că va pierde majoritatea în Consiliul General, în contextul în care trebuie să adopte bugetul mincinos pe anul 2020, buget construit pentru a răsplăti din banii bucureștenilor clientela de partid instalată în companiile municipale. A trecut o lună și jumătate de când Gabriela Firea blochează numirea unui nou consilier general din partea PNL, deși, conform legii, validarea noului mandat trebuia să aibă loc DE ÎNDATĂ. Atitudinea primarului general arată încă o data disprețul PSD față de lege, în general, și față de bucureșteni, în mod special”, mai scrie Stelian Bujduveanu pe Facebook.

Stelian Bujduveanu mai invocă faptul că refuzul Gabrielei Firea de a numii un nou consilier general al PNL “afectează dreptul cetățenilor care și-au exprimat voința electorală la alegerile locale din 2016 de a fi reprezentați în Consiliul General al Municipiului București”.

“Validarea unui nou mandat de consilier general îngrădește și prejudiciază nu doar PNL, dar afectează mai ales dreptul cetățenilor care și-au exprimat voința electorală la alegerile locale din 2016 de a fi reprezentați în Consiliul General al Municipiului București. În consecință, nu avem altă soluție decât să ne adresăm instanței cu o plângere penală, căci nu putem tolera sfidarea bucureștenilor”, conform aceleiași postări de pe rețeaua de socializare.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele