Poliția a identificat un suspect în asasinatul rapperului Nipsey Hussle

1 minut de lectură

Departamentul de Poliție din Los Angeles (LAPD) a identificat un suspect în atacul cu armă de foc soldat cu moartea rapperului Nipsey Hussle, în fața magazinului de haine al acestuia.

Eric Holder (foto), în vârstă de 29 de ani, este căutat pentru crimă, a anunțat astăzi poliția, citată de CNN.

Hussle a fost împușcat duminică în apropierea magazinului său de îmbrăcăminte din Los Angeles. Potrivit unui comunicat al poliției, Holder s-a apropiat de Hussle și de alți doi bărbați care se aflau în fața magazinului dintr-un mall situat pe West Slauson Boulevard. Suspectul a tras mai multe focuri de armă, înainte de a fugi cu un vehicul „condus de o femeie neidentificată“ care-l aștepta Holder pe o stradă din apropiere. Hussle a fost ucis în atac iar ceilalți doi bărbați au fost răniți.

„Detectivii (LAPD) au întreprins eforturi substanțiale și cer acum ajutorul populației pentru localizarea suspectului“, se arată într-un comunicat al poliției.

Pe de altă parte, un moment de panică produs în timpul unui priveghi în memoria rapperului ucis a dus la rănirea a 19 persoane, între care și un polițist.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele