Premierul Dăncilă a mers la vot, însă nu și pentru referendum

„Am votat doar pentru europarlamentare”, a precizat Șefa Cabinetului.

108
3 minute de lectură

Viorica Dăncilă a votat astăzi pentru alegerile europarlamentare în cadrul secției de vot organizată în interiorul liceului Jean Monnet din București, unde anterior s-a prezentat la vot și președintele Iohannis.

Dăncilă a declarat că a votat pentru „reprezentarea noastră în Parlamentul European, o reprezentare a unor oameni care să nu meargă să dea socoteală ci să susțină prin argumente poziția României”.

„Am votat pentru o echipă care să nu se voteze împotriva României. O reprezentare demnă este ceea ce vor toți românii. Am votat pentru că o Românie puternică va conduce la o Uniunea Europeană puternică”.

Premierul a declarat că datorită experienței sale de europarlamentar, dobândită în urma celor nouă ani de mandat la Bruxelles, ea știe “care este mersul în Parlamentul European”.

Întrebată ce părere are despre organizarea scrutinului și că la foarte multe secții de votare sunt cozi și timpi mari de așteptare, Dăncilă a spus că „este foarte bine” și că „votul este cel mai democratic mod de exprimare”.

„Îndemn românii să vină la vot”, a subliniat Șefa Executivului.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele