Președintele CJ Dâmbovița, exclus din PSD local, controlat de Rovana Plumb

55
3 minute de lectură

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, a fost exclus din Partidul Social Democrat, după ședința Comitetului Executiv județean de sâmbătă. Lui Comănescu i-au fost imputate disfuncționalități și obiective nerealizate de către președintele interimar al organizației, Rovana Plumb.

„A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate multe disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Nu a informat niciodată de când a fost ales președinte al Consiliului Județean, organizația de partid, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul CJ. Acestea sunt unele dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de comitet executiv”, a precizat preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, într-o conferință de presă, citată de corespondentul Mediafax.

Adrian Țuțuianu, după ce președintele CJ Dâmbovița a fost exlus din PSD: N-a pupat inelul de Plumb

Senatorul Adrian Țuțuianu a scris sâmbătă, pe Facebook, după ce președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, a fost exclus din partid, că acesta „n-a pupat inelul de Plumb”, adăugând că „PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze”.

„L-au exclus pe președintele CJ Dâmbovița pentru că n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care văd și înțeleg asta îi aștept lângă mine”, a scris Adrian Țuțuianu, pe Facebook.

Țuțuianu a fost exclus din PSD la sfârșitul anului trecut după ce a formulat critici la adresa conducerii PSD și a guvernului Dăncilă.

”Am fost exclus din Partidul Social Democrat pentru că am avut curajul să exprim niște poziții critice la adresa guvernării și la adresa unora dintre miniștri, precum și față de modul în care liderii partidului s-au comportat în momente absolut speciale, cum ar fi acela al desemnării unui candidat la funcția de prim-ministru. Am dat mesaje foarte clare. Sunt oameni mai cunoscuți care vin spre Pro România, unde sunt și eu astăzi, dar sunt și foarte mulți membri de rând ai Partidului Social Democrat, oameni care nu au făcut politică și care se alătură demersului nostru. Pentru că ceea ce am criticat, am criticat cu bună-credință și observând cu atenție ceea ce se întâmplă la guvernare”, a spus Țuțuianu într-un interviu acordat Reporter Global.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele