Primar exclus din PSD, trecut la PNL: “Am orientări de dreapta”

207
2 minute de lectură

Primarul orașului Cavnic, județul Maramureș, Vladimir Petruț, exclus în luna martie din PSD, a trecut, vineri, la PNL, spunând că și-a dat seama, în timp, că are orientări de dreapta, transmite corespondentul Mediafax.

Primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a decis să se alăture echipei PNL, după ce și-a dat seama, în timp, că are orientări de dreapta.

„Am luat, vineri, decizia de a mă alătura echipei PNL Maramureș. Mi-am dat seama, în timp, că am orientări de dreapta, pe parcurs înțelegi niște lucruri și atunci începi să te formezi, mai bine, ca individ în societate, prin acumularea experienței. Cu PNL mă simt bine, lucrez bine de trei ani, am colaborat cu ei, sunt compatibil cu acest partid. Sper ca împreună să pot realiza lucruri frumoase pentru toți cei care au fost și sunt alături de mine și de echipa mea. Fiind într-un partid de opoziție, suntem mai limitați în atragerea de fonduri, dar eu am fost un primar harnic, care mi-am făcut treaba și am proiecte în derulare, doar să mi se dea posibilitatea de a le pune în practică”, a spus Vladimir Petruț.

Acesta a fost membru PSD, partid din care a fost exclus în 15 martie, și a activat, de atunci, ca independent.

Vladimir Petruţ, contestatar al fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, a fost cel care a spus că aleşii locali ai partidului au fost obligaţi să participe la un miting al social-democraților la București. În 21 iunie 2018, edilul din Cavnic, pe atunci membru PSD, a cerut demisia de onoare a lui Liviu Dragnea, după ce acesta a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

„În acest context, îi solicit public demisia de onoare din calităţile deţinute în acest moment, pentru a nu pune în pericol guvernarea şi credibilitatea partidului şi, implicit, a coaliţiei de guvernare”, a susţinut, atunci, Vladimir Petruț.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele