Primarul comunei Sacoşu Turcesc (Timiș), infectat cu coronavirus. Alte 13 persoane sunt internate

163
3 minute de lectură
Sursa foto: Facebook/ Sacoșu Turcesc

Primarul comunei Sacoşu Turcesc, din judeţul Timiş, şi alţi trei membri ai familiei sale au fost confirmaţi cu infecţie cu coronavirus, după ce edilul a intrat în contact cu două angajate ale primăriei diagnosticate cu Covid-19.

În localitate sunt restricţii de circulaţie, după ce o persoană infectată cu coronavirus a murit, iar alte 13 sunt în spital.

Edilul din Sacoşu Turcesc a povestit că a cerut să fie testat atât el, cât şi mai mulţi membri ai familiei sale, dar şi alte persoane din localitate, după ce el a intrat în contact direct cu două dintre angajatele primăriei diagnosticate săptămâna trecută cu Covid-19, transmite Mediafax.

Potrivit lui Gabriel Koler, 9 persoane din familia sa au făcut, săptămâna trecută, testul pentru coronavirus, iar pentru el şi alţi trei membri ai familiei rezultatul a fost pozitiv. Toţi sunt acum internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş ” din Timişoara.

“Sunt la Spitalul «Victor Babeş» internat. Mă simt bine, foarte bine, n-am simptome, n-am febră, n-am dureri, decât dureri musculare. Pot să joc fotbal liniştit.(…) Am cerut să mi se facă testul pentru că două cazuri din comună sunt colegele mele de la primărie şi, fiind în tangenţă cu dumnealor, am considerat că este bine să-mi fac şi eu şi familia mea să nu răspândesc mai departe, cu toate că n-am avut simptome.(…) Din familia suntem eu, soţia, mama şi cumnata.”, a afirmat, Gabriel Koler, primarul comunei Sarcoşu Turcesc, mai informează Mediafax.

Potrivit primarului din Sacoşu Turcesc, Gabriel Koler, o persoană din localitate, diagnosticată cu Covid-19, a murit, iar alte 13 sunt acum internate în spital, după ce au fost confirmate cu infecţie cu coronavirus. În Sarcoşu Turcesc sunt acum restricţii de circulaţie, iar aici pot intra sau ieşi doar localnicii, maşinile care aduc apă şi alimente, personalul medical sau preotul.

“Momentan, din localitate sunt 14 confirmaţi şi, probabil, în următoarele zile vor mai fi câţiva, dar toţi în legătură directă ori cu primăria, ori soţ, soţie, cumnaţi care s-au vizitat unul pe altul.(…) Satul este cu restricţii de circulaţie pentru a evita răspândirea. Nu se intră, nu se iese, decât cei care au domiciliul în Sacos, maşinile de alimente-apă, cadrele medicale, ambulanţă, pompieri şi eventual popa, dacă-i caz de înmormântare“, a mai declarat Gabriel Koler.

Potrivit reprezentanţilor autorităţilor locale din Sacoşu Turcesc, mai mult epersoane din localitate se află în autoizolare, după ce au intrat în contact cu cei 14 oameni diagnosticaţi cu Covid-19.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele