Procesul lui Netanyahu a fost amânat până în octombrie

12
WASHINGTON, DC - MARCH 5: (AFP OUT) Israel Prime Minister Benjamin Netanyahu speaks during a meeting with U.S. President Donald Trump in the Oval Office of the White House March 5, 2018 in Washington, DC. The prime minister is on an official visit to the US until the end of the week. (Photo by Olivier Douliery-Pool/Getty Images)
Foto: Getty Images
1 minut de lectură

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a primit astăzi o amânare pentru trei luni, până în luna octombrie, a procesului în care este cercetat pentru corupție, pentru ca avocații să aibă timp pentru a aduce dovezi împotriva intenției procurorului general de a-l pune sub acuzare, relatează Mediafax.

Avocatul lui Netanyahu a cerut o amânare a procesului până în mai 2020 pentru a avea timp să examineze probele administrate de procuror în cele trei cazuri de corupție în care este cercetat, a anunțat biroul procurorului general israelian Avichai Mandelblit.

Netanyahu a negat toate acuzațiile.

Într-o scrisoare adresată unuia dintre avocații premierului care a fost prezentată în mass-media, Mandelblit a scris că a schimbat data procesului din luna iulie pe 2-3 octombrie. Acesta a transmis că o amânare de un an de acum înainte „ar fi afectat interesul public pentru luarea unei decizii cât mai curând posibil“.

Netahyahu a câștigat în luna aprilie al cincilea mandat în pofida anunțului din februarie al procurorului general care intenționa să îl pună sub acuzare pentru fraudă și corupție.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele