Profi a preluat 2 magazine Zanfir, la Brăila

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Profi Room Food SRL a preluat activitatea de comerț cu amănuntul a două spații comerciale aparținând Zanfir SNC. Profi este deținută de MEP Retail Luxco Sarl din Luxemburg, parte a grupului de investiții Mid Europa.

74
1 minut de lectură

Cele două magazine Zanfir sunt situate în orașul Brăila și au ca activitate comerțul cu amănuntul de produse alimentare și nealimentare de consum curent.

”Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante”, se precizează în comunicatul de presă al instituției.

În martie 2019, Mega Image a preluat cele 10 magazine deținute de rețeaua Zanfir în Vrancea, situate în orașul Focșani și în împrejurimi, repectiv Adjud, Panciu, Dărmăneşti şi Târgu Ocna. Zanfir a reprezentat a patra cea mai mare reţea de retail autohtonă.

Rețeaua de magazine Profi a devenit în această lună prima rețea din România care ajunge la 1.000 de magazine, prezente în aproape 500 de localități. Profi rămâne rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România. În 2018, Profi a înregistrat o cifră de afaceri de 5,912 miliarde de lei.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele