Prognoza meteo pentru Capitală în ziua vizitei la București a Papei Francisc

28
2 minute de lectură

Meteorologii au actualizat prognoza specială pentru Capitală, preconizând ploi torențialem vijelii și posibil grindină în a doua parte a zilei de vineri și în cursul nopții. Vremea rămâne instabilă și sâmbătă și duminică, informează Mediafax.

Potrivit prognozei speciale pentru București, vineri, instabilitatea atmosferică va fi deosebit de accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină.

Probabilitatea pentru aceste fenomene va fi mai ridicată în a doua parte a zilei și în cursul nopții. Cantitatea estimată pentru acest interval este de 25-30 l/mp și izolat posibil 40-50 l/mp.

Temperatura maximă va fi de 26-28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-16 grade Celsius.

Sâmbătă, vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și, mai ales în primele ore ale zilei și, din nou, seara și noaptea, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și
intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 15-16 grade Celsius.

Duminică, vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină, cu o probabilitate mai mare de apariție
după-amiaza, seara și la începutul nopții.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15-17 grade Celsius.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele