Proiectarea și execuția tronsonului 4 a Drumului Expres Craiova –Pitești au fost scoase la licitație

56
1 minut de lectură

Anunțul de participare pentru procedura de atribuire a contractului privind proiectarea și execuția „Drumului Expres Craiova – Pitești” Tronsonul 4″ a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP). Valoarea estimată a contractului este de 909 milioane lei, fără TVA, informează Mediafax.

Tronsonul 4, cu o lungime de aproximativ 31 km, va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersecția cu autostrada 1 București – Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja.

Valoarea estimată a contractului este de 909 milioane lei, fără TVA, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Durata contractului este de 96 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție.

Perioada de garanție a lucrărilor poate crește până la 120 luni, în funcție de oferta operatorului economic ce va fi desemnat caștigăto, mai precizează sursa citată.

Data limită de depunere a ofertelor a fost stabilită pentru 24 octombrie 2019.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele