PSD are datorii imense, de 15 milioane de euro. Urmează auditul financiar

96
1 minut de lectură
Foto: Bogdan Cristel

PSD a acumulat datorii de aproximativ 15 milioane de euro, iar în ședința Comitetului Executiv al partidului de miercuri s-a discutat să fie făcut un audit financiar, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

După realizarea auditului, PSD va decide ce măsuri ia în privința acestora datorii, unele fiind recente, din campania electorală, însă unele acumulate în timp, au precizat aceleași surse.

La ședința Comitetului Executiv al PSD de miercuri a venit și Viorica Dăncilă, pentru a cărei campanie au fost făcute o parte din aceste cheltuieli. Anterior, surse politice au relatat pentru G4Media.ro că, în ședința de săptămâna trecută, Radu Moldovan și Olguța Vasilescu au susținut că s-au cheltuit prea mulți bani cu “oameni care nu au făcut altceva decât să încurce lucrurile”.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la finalul ședinței Comitetului Executiv, că „PSD își va onora toate datoriile”. El a mai declarat: „PSD și-a asumat candidatul, deci și-a asumat și cheltuilelile. Nu sunt cheltuieli care depășesc imaginația”.

Citiți materialul integral pe G4Media.ro

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele