PSD, obligat de instanță să spună cât a costat mitingul din 9 iunie și cine au fost sponsorii

1 minut de lectură

Partidul Social Democrat este obligat de Tribunalul București să facă publice informațiile despre costurile și sponsorii organizării mitingului ”împotriva abuzurilor” din 9 iunie.

Solicitarea a fost adresată instanței de jurnalistul Ovidiu Vanghele, de la Centrul de investigații media după ce acesta a epuizat canalele oficiale de informare în baza legii privind accesul liber la informații. După refuzul PSD de a-i oferi aceste informații, jurnalistul a dat în judecată partidul.

” Mulțumesc instanței de la Tribunalul București, am avut încredere în acest judecator și în modul în care ascultat părțile și a înțeles speța. Ne auzim la recurs. #liviule, pregătește actele, că vin cu #jandarmeria peste tine, pungașule!”, a scris jurnalistul Ovidiu Vanghele pe pagina sa de Facebook după pronunțarea deciziei.

Dora Vulcan
Dora Vulcan a intrat în presă în 1992, după un stagiu la departamentul de strategie al unei campanii prezidențiale. A lucrat la agenția de știri a cotidianului România liberă, la secția de politică internă și apoi la cea de investigații, focusată pe domeniul justiției și pe ingerința politicului în anchetele penale. A fost stringer la BBC România și consultant de presă la Comisia Națională de Informatică a Guvernului României. A scris la Revista 22 despre plagiatele din mediul universitar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele