Regina Elisabeth angajează expert în social media

27
1 minut de lectură

Casa Regală din Marea Britanie a postat un anunț de angajare pentru un post de ofițer de comunicare digitală pentru a găsi „noi căi de a menține prezența Reginei pe scena mondială și în atenția publicului“, relatează CNN.

Noul angajat al Familiei Regale va trebui să urmărească vizitele oficiale, să scrie articole și să administreze platformele digitale contra unui salariu de „aproximativ 30.000 de lire sterline, în funcție de experiență“.

De asemenea, aplicantul selectat va beneficia de „un pachet cuprinzător de beneficii“, 33 de zile de concediu pe an și mese gratuite de prânz. Activitatea se va desfășura la Palatul Buckingham.

Regina nu este străină de social media. În martie, ea și-a publicat prima postare pe contul de Instagram al Familiei Regale, cu ocazia unei vizite la Muzeul Științei din Londra.

„Astăzi, în cursul vizitei la Muzeul de Știință, am descoperit cu interes o scrisoare din Arhiva Regală scrisă în 1843 și adresată stră-străbunicului meu, Prințul Albert“, a scris Regina în postarea trimisă de pe un iPad de la muzeu.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele