UPDATE Secretarul de stat cercetat penal și-a dat demisia

55
3 minute de lectură
Sursa Foto: Facebook/ Valeriu Lupu

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că a decis să îl demită pe Valeriu Lupu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, cercetat penal după ce a avariat o mașină și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar și prelevarea de probe biologice, informează Mediafax. Lupu, însă, a reacționat și a demisionat din funcția de secretar de stat, înainte ca Ludovic Orban să semneze decretul de demitere.

UPDATE: „Vă informăm că Organizația PMP Timiș a luat la cunoștință cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism staționat petrecut astăzi în Timișoara în care conducătorul auto a fost domnul Lupu Valeriu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor susținut de către organizația noastră. PMP Timiș se delimitează de orice acțiune/incident în care sunt implicați membrii/susținătorii PMP și asigură cetățenii de integritate și onestitate membrilor aăi indiferent de poziții și funcții. Orice încălcare a legii și moralei creștine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu și-a înaintat demisia cu data prezentei din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor”, transmite PMP Timiș, într-un comunicat de presă.

Urmăriți-ne și pe Facebook

„Am decis să îl demit”, a declarat Ludovic Orban. Polițiștii din Timișoara au deschis, vineri, un dosar penal pe numele lui Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce acesta a refuzat să sufle în alcooltest și să îi fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, după ce provocat un accident.

Potrivit IPJ Timiș, un bărbat de 56 de ani a lovit, vineri, o mașină aflată într-o parcare și a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar și prelevarea de probe biologice.

„Este vorba despre un bărbat de 56 de ani care a condus un autoturism spre strada Behelei, mergea către domiciliu și la un moment dat a lovit o mașină aflată într-o parcare. Femeia a cărei mașină a fost lovită a sunat la 112, iar polițiștii au sosit la fața locului și au procedat la testarea bărbatului. Acesta a refuzat și prelevarea de probe biologice și i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de prelevare de probe biologice”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, mai relatează Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, șoferul care a provocat accidentul este Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Aceleași surse spun că femeia care a sunat la 112 și a spus că mașina sa a fost lovită a precizat că șoferul vinovat mirosea a alcool.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele