Șef din cadrul IGPR, împuternicit la comanda Poliției Olt, după ce anteriorul a fost demis

282
2 minute de lectură

Directorul Direcției de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, comisarul șef Vasile Armașu, a fost împuternicit, vineri, la comanda Poliției Olt, după ce șeful și adjuncții IPJ Olt au fost demiși din cauza intervenției defectuoase în cazul de la Caracal, se arată într-un comunicat remis de Mediafax.

Ministrul de Interne, Nicolae Moga, a anunțat, vineri, că a dispus încetarea împuternicirii pentru inspectorul șef al Poliției Olt și pentru cei doi adjuncți ai săi, cât și pentru șeful Poliției Caracal și pentru adjunctul lui.

„Știți foarte bine că mă aflu aici de câteva zeci de ore bune și am luat niște măsuri pe care vreau neapărat și să vi le transmit dumneavoastră și opiniei publice. În urma evenimentelor care s-au întâmplat aici în județul Olt: încetarea împuternicirii inspectorului șef al Inspectoratului Poliției Olt, precum și a celor doi adjuncți, schimbarea din funcție a șefului Poliției municipiului Caracal precum și a adjunctului acestuia”, a spus ministrul.

În locul șefului Poliției Olt, Cristian Voiculescu, a fost numit prin împuternicire directorul Direcției de Ordine Publică din cadrul IGPR.

„De asemenea am dispus măsuri urgente pentru evaluarea eficienței actului managerial la toate subunitățile din cadrul IPJ Olt. (…) La propunerea Poliției Române îl împuternicesc pe domnul comisar șef Vasile Armașu care este actualul director al Direcției de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului Poliției Române. Domnul Vasile Armașu va fi împuternicit ca să gestioneze treburile din județul Olt”, a mai spus ministrul Moga.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele