Simona Halep, decorată de președintele Klaus Iohannis

82
1 minut de lectură

Președintele României, Klaus Iohannis o va decora, în cursul zilei de marți, pe tenismena Simona Halep cu Ordinul Național Steaua României, în grad de cavaler, într-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, după ce sportiva a câștigat turneul de la Wimbledon, informează Mediafax.

După ce Simona Halep s-a impus în fața Serenei Williams, în finala de la Wimbledon, cu scorul de 6-2, 6-2, președintele României, Klaus Iohannis a anunțat, printr-un comunicat de presă, că o va decora pe sportiva din Constanța.

“În semn de înaltă apreciere şi recunoaştere pentru câştigarea trofeului de tenis de la Wimbledon, pentru rezultatele sportive excepţionale obţinute de-a lungul carierei, pentru desăvârşirea poziţiei în rândul celor mai bune jucătoare ale lumii, precum şi pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul puse în slujba afirmării sportului românesc pe plan internaţional şi popularizării acestuia în rândul tinerilor, fiind un simbol al tinerei generaţii de sportivi, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Cavaler sportivei Simona Halep”, a fost mesajul Administrației Prezidențiale.

Imediat după ce a coborât din avion, Simona Halep a declarat presei că: “Am primit un mesaj, chiar acum când am aterizat, în legătură cu domnul preşedinte Klaus Iohannis. Îi mulţumesc foarte mult, sunt onorată, este un lucru deosebit şi abia aştept să se întâmple”, a declarat Halep, la 15 iulie, la sosirea în ţară.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele