Șoc în SUA. Al doilea atac armat în doar câteva ore. Cel puțin nouă morți

103
1 minut de lectură

2.23 PM: Autoritățile americane analizează posibilitatea ca atacul desfășurat sâmbătă în Texas, în urma căruia 20 de persoane au murit, iar alte 26 au fost rănite, să fie o crimă motivată de ură, relatează Mediafax.            

Doi oficiali, care au vorbit în condiții de anonimitate, au declarat pentru Associated Press că un suspect a fost deja reținut de autorități. Potrivit surselor, numele suspectului este Patrick Crusius și este în vârstă de 21 de ani.

Cel puțin nouă persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite într-un atac armat desășurat în Dayton, Ohio, au informat duminică autoritățile americane, adăugând că investighează incidentul, relatează site-ul postului BBC, preluat de Mediafax.

Poliția a fost anunțată că un astfel de incident este în desfășurare în jurul orei locale 01.00, în fața unui bar din districtul Oregon, Ohio.

Victimele au fost transportate de urgență la spitale, a informat presa.

“Am avut ofițeri în apropiere și au reușit să răspundă la timp și să pună capăt incidentului”, a informat Departamentul de Poliție din Dayton.

Incidentul a avut loc la doar câteva ore de atacul armat din El Paso, Texas, în urma căruia alte 20 de persoane au murit.

Autoritățile cer ajutorul martorilor.

Citiți și: ACTUALIZAT Cel puțin 19 morți în atacul armat din SUA

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele