Sorina Pintea, luată cu ambulanța de la Arestul Central

90
2 minute de lectură
Sorina Pintea Sursa foto: Facebook

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a părăsit Arestul Central, vineri, cu o ambulanță, după ce i s-a făcut din nou rău, transmite Mediafax.

O ambulanță a sosit la sediul Arestului Central și i-a acordat îngrijiri medicale Sorinei Pintea timp de aproximativ 15 minute.

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, să fie pusă sub control judiciar. Conform avocatului Sorinei Pintea, Viorel Mocanu, măsura controlului judiciar este pentru 60 de zile.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, dar decizia nu a fost definitivă.

Sorina Pintea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Avocații Sorinei Pintea au depus, marți, o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Bogdan Despescu, a declarat că Sorina Pintea a refuzat, joi seara, transferul la un spital penitenciar. Fostului ministru al Sănătăţii i-a fost acordată asistenţă medicală în arestul central.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele