Susținători ai lui Dragnea, la ICCJ, unde liderul PSD are termen în procesul angajărilor fictive

86
1 minut de lectură

Peste 200 de persoane s-au strâns, luni, în fața sediului instanței supreme în așteptarea începerii apelului din dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță.

Oamenii stau pe trotuarele din fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), spațiul fiind delimitat de jandarmi cu garduri. Unii dintre ei au pancarte pe care scrie “România, nu îți mai devora patrioții” sau “Dragnea în libertate / Opriți fosta Securitate!”.

În fața instanței sunt și câțiva protestatari anti-PSD. Jandarmii le-au cerut unora dintre ei să renunțe la un banner inscripționat cu mesajul: Insist pentru statul de drept.

ÎCCJ ia în discuţie, luni, dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare, după ce procurorii au cerut completului sesizarea CCR cu două excepții de neconstituționalitate, iar instanța a decis să le acorde avocaților timp să își pregătească apărarea.

Judecătorii au anunțat că termenul de pe 20 mai ar putea fi ultimul.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele