Telefonul de pe care a sunat Alexandra este posibil să fi fost al unei alte victime

265
2 minute de lectură

Surse din cadrul Poliţiei spun că telefonul de pe care Alexandra, fata de 15 ani, a apucat să sune la 112 şi să anunţe că a fost violată şi sechestrată ar putea să fie al unei alte victime sau chiar al unui complice, anchetatorii având mai multe piste la această oră, transmite Mediafax.

Sursele citate au declarat, pentru MEDIAFAX, că telefonul de pe care a sunat Alexandra de trei ori la numărul de urgenţă 112 aparţinea altei persoane, iar aici sunt două ipoteze de lucru.

Cert este că Alexandra a apucat să sune joi de trei ori la 112. Ultimele cuvinte au fost „Vine, vine”, iar apoi apelul s-a întrerupt brusc, a confirmat chiar Ioan Buda, şeful Poliţiei Române, demis seara trecută din cauza modului defectuos în care s-a acţionat la Caracal.

De asemenea, întrebat la ce oră a survenit decesul fetei, Buda a răspuns: „Probabil undeva imediat după apel”.

Alexandra apucase să ofere însă mai multe detalii şi să spună că a fost violată.

“A spus că e sechestrată, a descris locul în care se afla, inclusiv curtea, cât a văzut, că este într-un garaj. Că a fost legată de picioare şi de mâini, că a fost bătută şi violată şi a încercat să ofere informaţii, descrieri din interior. Ea credea că e în at cartier al oraşului”, a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, pentru MEDIAFAX.

În cursul nopţii, dosarul penal privind cauza din Caracal a fost preluat de DIICOT, iar, la ora transmiterii ştirii, principalul suspect- Gheorghe Dincă- de 57 de ani, este audiat la Craiova.

DIICOT Craiova are în lucru şi dosarul în care se cercetează şi dispariţia Luizei Mihaela Melencu. Fata a fost văzută tot în Caracal ultima dată, la jumătatea lunii aprilie, aşteptând „la ocazie“.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele