Teodorovici vorbește de șantaj: Nu voi accepta negocierile pe sub masă și predarea PSD ca ostatic

89
2 minute de lectură

Președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici susține că nu va accepta negocierile “pe sub masă, făcute fără știința și în ciuda partidului” și “predarea PSD ca ostatic”. El transmite că PSD este un partid prea important pentru a fi șantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă șantajul, informează Mediafax.

“Ca să putem insista pentru România, trebuie să insistăm pentru PSD#farasantaj PSD a fost, este și va fi un partid puternic și prea important pentru a fi șantajat, indiferent de cine sunt cei care încearcă șantajul! Cât timp sunt președintele executiv al acestui partid nu voi accepta două lucruri: 1. Negocierile pe sub masă, făcute fără știința și în ciuda partidului. 2. Predarea PSD ca ostatic”, a scris, vineri, pe Facebook, președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici.

Ministrul Finanțelor nu exclude că “sunt unii care vor asta”.

“Nu neg că poate sunt unii care vor asta, dar atât ei cât și toți membrii și alegătorii noștri trebuie să știe că nu voi gira niciodată aceste lucruri. În rest, fiecare e dispus să încerce să vândă ce și cât poate pentru a-și păstra funcția. Nu totul are un preț, dar totul are un cost. Altfel, rămân același optimist care are convingerea că, dacă dovedim încredere, curaj și caracter, avem în continuare viitor. PS: Nu voi accepta să predau economia României sau ca ea să fie, la rândul său, luată ostatică, așa cum nu voi accepta taxe noi!”, a completat social-democratul.

Reacția acestuia vine în contextul în care premierul Viorica Dăncilă, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și președintele Pro România, Victor Ponta, discută, vineri și în week-end, despre coaliția de guvernare PSD-ALDE și în ce formulă va merge aceasta mai departe. Negocierile coaliției de guvernare cu liderul Pro România Victor Ponta în perioada aceasta vin în contextul în care ALDE și Pro România au discutat despre formarea unei alianțe.

Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu au vorbit zilele trecute despre o restructurare guvernamentală, reducerea numărului de ministere la 19 și alocarea unui număr “considerabil” de portofolii către o posibilă alianță ALDE-Pro România.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele