Traian Băsescu, despre Eugen Teodorovici: Lasă-l la cărți de muncă, ăsta nu înțelege nimic din echilibrele macroeconomice

438
1 minut de lectură

PSD-ul este un partid incapabil de reformă și va continua să facă „prostii”, spune fostul președinte Traian Băsescu, invitat la Digi24. Primele măsuri pe care ar fi trebuia să le ia Viorica Dăncilă după „eliberarea” de Liviu Dragnea ar fi fost să anuleze Ordonanța 114, să redeschidă dezbaterea pe Legea redevențelor și să-l schimbe din funcție pe ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, crede fostul președinte.

„Gândiți-vă, cu gazul ăla din Marea Neagră relansezi petrochimia. Avem șase combinate închise, fie și al lui Nicolae. Gândiți-vă, gazul ăla, dai 1,5 miliarde la Chișinău, Transgaz construiește deja conducta de la Ungheni la Chișinău, deci sunt lucruri pe care nu le fac și ar trebui făcute”, a declarat Traian Băsescu. „Îl iei pe Teodorovici, îl trimiți Dumnezeului să se ocupe de altceva”, a adăugat liderul PMP.

„Când eram ministru al transporturilor, pot să vă arăt în cartea de muncă, e semnătura lui Teodorovici, se ocupa de cărți de muncă. Lasă-l la cărți de muncă, frate, că ăsta nu înțelege nimic din echilibrele macroeconomice!”, a spus Traian Băsescu.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele