Turcan: Joi e ultima dată când ne vom adresa lui Dăncilă cu titulatura de premier

46
2 minute de lectură
Foto: Agerpres

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a afirmat, la Iași, că joi va fi ultima zi a Vioricăi Dăncilă în calitate de premier, deoarece moțiunea de cenzură va trece. Și Ludovic Orban a susținut că PNL e aproape de victoria decisivă, însă depinde de fiecare membru al formațiunii, informează Mediafax.

„Actualul Guvern l-a sabotat pe Președintele Klaus Iohannis, actualul Guvern a atacat tot ceea ce se putea ataca: companii, oameni cinstiți, președintele României, fundamentele democrației, partenerii internaționali. (…) De aceea, cu forță, am pregătit cea mai puternică moțiune de cenzură, unica moțiune de cenzură din ultimii 30 de ani, care are toate semnăturile pentru ca acest Guvern să devină istorie. Și acest Guvern va deveni istorie, joi, țineți minte, 10.10. 2019 va fi ultima dată când ne vom adresa Vioricăi Dăncilă cu titulatura de premier al României. Va pleca acasă.”, a declarat Raluca Turcan, la Iași.

Și liderul PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că partidul e aproape de o victorie decisivă, însă această situație depinde de fiecare liberal.

„Numărul victoriilor repurtate de președintele României în această perioadă în luptă cu cel mai puternic, cel mai perfid și cel mai ticălos adversar, care a existat în ultimii 30 de ani, adversari ai democrației și ai interesului fiecărui cetățean, victoriile președintelui Klaus Iohannis împotriva PSD, sunt nenumărate și suntem aproape de victoria decisivă care depinde de fiecare dintre noi.”, a susținut Orban, la Iași.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată, joi, în plenul Parlamentului.

Ludovic Orban a afirmat, vineri, că pe lângă cele 237 de semnături pentru moţiunea de cenzură, vor exista şi cel puţin şapte voturi în plus de la parlamentari cu care în prezent partidul negociază. Liderul PNL susţine că PSD numără voturile la moţiune precum calculele făcute la bugetul pe 2019. ■

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele