Un general britanic, de origine română, avertizat de Pentagon

167
1 minut de lectură

Chris Ghika, general-maior britanic a fost avertizat de Pentagon pentru afirmația conform căreia Ghika susținea că „nu se poate spune că în Iran este oamenințare crescută”, informează Washington Examiner.

Deputy Commander-Strategy and Information (S&I) Combined Joint Task Force – Operation Inherent Resolve (Photo by CJTF-OIR)

Chris Ghika a făcut această declarație cu prilejul unei conferințe de presă susținută la Bagdad (Irak). Câteva ore mai târziu, Comandamentul Central al SUA a transmis un comunicat în care se arată că au fost identificate amenințări credibile în creșetere din partea Iranului.

Chris Ghika este veteran al armatei britanice care a participat la operațiuni militare în Afganistan, Irak, Sierra Leone sau în zona Balcanilor. Acesta este fiul prințului John Ghica, brigadier în armata britanică și descendent al unei familii boierești din Moldova. Acesta a făcut parte dintr-un dosar instrumentat de DNA referitor la retrocedarea a 43.000 de hectare de pădure din regiunea Moldovei.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele