[UPDATE] O persoană a fost ucisă în atacul produs la periferia Parisului

40
2 minute de lectură

UPDATE 17:16 O persoană a murit, iar alte două sunt în stare gravă în urma atacului produs la periferia Parisului, cercetat de Pachetul Antiterorist din Franţa, anunţă autorităţile franceze.

Una dintre persoanele rănite a decedat la spital, au comunicat autorităţile. Alte două persoane sunt în stare gravă, fiind internate în Spitalul Kremlin-Bicêtre.

Investigaţia a fost preluată de Parchetul Antiterorist din Franţa.

Știrea inițială:

Un individ a atacat cu un cuţit mai multe persoane, într-un incident produs vineri după-amiază la periferia oraşului Paris, agresorul fiind împuşcat mortal de agenţi de poliţie, informează Mediafax.

Urmăriți-ne și pe Facebook

Atacul a avut loc vineri după-amiază în Parcul Hautes-Bruyères din zona Villejuif, la periferia sudică a oraşului Paris, informează publicaţiile Le Figaro şi Le Parisien.

Cel puţin trei persoane au fost rănite prin înjunghiere înainte ca atacatorul să fie împuşcat mortal de agenţi de poliţie.

Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi la faţa locului, unde este aşteptat şi Laurent Nunez, secretar de stat în Ministerul francez de Interne.

Prefectura regională a recomandat evitarea zonei, precizând că este în curs o intervenţie a forţelor de ordine. La locul incidentului a sosit şi o echipă pirotehnică, iar Autostrada A6B a fost blocată.

Autorităţile franceze încearcă să afle motivul atacului. ■

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele