Un mic impuls pentru economia italiană: Aldi își reîmprospătează stocurile de paste

76
1 minut de lectură

Rețeaua de magazine Aldi a declarat joi că va pune suplimenta numărul transporturilor de paste din Italia, pentru a reumple rafturile după ce cumpărătorii germani le-au golit de produse neperisabile în primele zile ale epidemiei, anunță Reuters, preluat de Mediafax.

Primele transporturi aduc 200 de tone de paste, peste 250.000 de pachete de spaghete, a postat pe blog Aldi Sued, care administrază magazinele din sudul Germaniei.

„Alimentele de lungă durată, cum ar fi pastele, sunt în prezent mai solicitate ca niciodată”, a spus Aldi, adăugând că va continua să cumpere paste de la furnizorul său din orașul Nola, din zona Napoli.

„Nu este nevoie să faceți stocuri de paste”, a spus compania. Guvernul german și comercianții cu amănuntul au spus că nu există o lipsă de produse alimentare, în ciuda pandemiei, care provoacă perturbări în traficul transfrontalier de pasageri. Companiile și autoritățile sunt dornice să mențină un flux liber de mărfuri.

Dar mulți germani – ca și omologii lor din alte țări europene – au stocat paste, hârtie igienică sau conserve. Unele supermarketuri au limitat cantitatea de bunuri ce pot fi cumpărate.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele