Vasilescu îl contrazice pe Dragnea: Dăncilă a fost cea care a dorit-o consilier pe infrastructură

Ea promite că va face din funcția de consilier onorific ce nu a făcut ca ministru

198
2 minute de lectură

Lia Olguța Vasilescu îl contrazice pe liderul PSD Liviu Dragnea, care a spus duminică, la Tg. Jiu, că ea e cea care a cerut să fie numită consilier onorific pe infrastructură. Ea spune că, de fapt, premierul Viorica Dăncilă ar fi cea care și-a dorit să o mențină în echipa guvernamentală și că astfel a optat să fie consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură, pentru a realiza obiectivele promise în campania electorală.

„Astăzi (duminică -n.r.), am participat la Conferința de alegeri a PSD Gorj. Felicitări noii echipe de conducere alese și președintelui Mihai Weber! Oltenia intra in campanie electorală! Oltenii vor realizarea drumurilor expres Pitești- Craiova și Craiova- Targu Jiu, in a căror realizare voi avea prilejul sa ma implic personal! Chiar dacă nu am putut sa o fac din calitatea de ministru, voi putea sa supraveghez lucrările la aceste obiective din funcția de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructura, singura poziție care îmi permite sa îmi păstrez și mandatul de deputat de Dolj ales in Parlamentul României. Premierul Viorica Dancila și-a dorit sa rămân in echipa guvernamentală și am optat pentru aceasta funcție, din dorința de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorală!”, a scris Olguța Vasilescu, duminică, pe Facebook.

Vasilescu, fost ministru al Muncii în guvernarea PSD, a fost propusă la Dezvoltare dar președintele Iohannis a respins numirea ei de patru ori, motiv pentru care, la un moment dat, Vasilescu și-a retras candidatura, pentru ca PSD să poată face alte propuneri.

Dora Vulcan
Dora Vulcan a intrat în presă în 1992, după un stagiu la departamentul de strategie al unei campanii prezidențiale. A lucrat la agenția de știri a cotidianului România liberă, la secția de politică internă și apoi la cea de investigații, focusată pe domeniul justiției și pe ingerința politicului în anchetele penale. A fost stringer la BBC România și consultant de presă la Comisia Națională de Informatică a Guvernului României. A scris la Revista 22 despre plagiatele din mediul universitar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele