VIDEO Cel mai bine plătit star pe YouTube, un băiețel de 8 ani. Cât a câștigat în 2019

77
2 minute de lectură

Cel mai bine plătit influencer de pe YouTube în 2019 este un băiețel în vârstă de 8 ani, care a câștigat 26 de milioane de dolari anul acesta, potrivit publicației Forbes care a realizat un un top al celor mai bine plătite vedete de pe Youtube. Rayan Kaji postează video-uri în care testează jucării, dar și conținut educațional pentru copiii de vârsta lui.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

Băiețelul, născut pe 6 octombrie 2011, are aproximativ 22,9 milioane de abonați, iar clipurile sale au în total peste 35 de miliarde de vizualizări.

Familia lui Ryan a lansat canalul în martie 2015, acesta devenind viral după doar patru luni, datorită unui clip în care Ryan poate fi văzut deschizând un pachet cu jucării “Cars” de la Disney.

În același timp, familia băiețelului a mai lansat un canal, care se concentrează pe aventurile zilnice ale băiețelului și surorilor sale gemene, Emma și Kate.

Succesul lui Ryan a determinat o rețea de magazine din SUA să vândă o linie exclusivă de jucării și haine pentru copii, numită Ryan’s World.

Pe poziția a doua se află canalul “Dude Perfect”, al unui grup de prieteni din Texas, SUA, care rezolvă diverse provocări aparent imposibile. Creatorii canalului au urcat o poziție de anul trecut, după ce au câștigat 20 de milioane de dolari în perioada 1 iunie 2018 – 1 iunie 2019.

Topul celor mai bine plătite vedete de pe YouTube este completat de un alt copil star, Anastasia Radzinskaya, o fetiță din Rusia, în vârstă de cinci ani, suferind de paralizie cerebrală, care a avut câștiguri de 18 milioane de dolari. Aceasta are două canale, Like Nastya Vlog și Funny Stacy, cu aproape 70 de milioane de abonați și videoclipuri în limbile rusă, engleză și spaniolă.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele