VIDEO Cumpănașu afirmă că Luiza Melencu trăiește

118
3 minute de lectură
Alexandru Cumpănașu. Sursa: Facebook

Urmăriți-ne și pe Facebook.

Alexandru Cumpănașu afirmă că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleț făcut recent în Italia, pe care susține că îl are în posesie. Mama Luizei spune că din punct de vedere fizic există asemănări, însă vocea nu se aude foarte clar.

“Eu sunt ultimul care vrea să se joace cu emoțiile oamenilor. Îmi asum această informație, după consultarea cu familia Melencu care mi-a confirmat-o. Această confirmare a venit abia acum jumătate de oră și vă spun că tremur tot. În cazul Luizei Melencu nu a exista și nu există nicio probă, decât recunoașterea lui Dincă. Trebuie să avem o abordare legală de aici înainte, dar eu vă spun că nu mă joc cu emoțiile oamenilor. Aceștia au confirmat persoana și vocea Luizei. Dacă nicio mamă nu o recunoaște, atunci nu știu cine o mai recunoaște. În acest moment Luiza Melencu este în viață”, a declarat Alexandru Cumpănșu, la Antena 3.

Cumpănașu afirmă că filmulețul a fost făcut de un investigator privat. Se pare că materialul video, în care apare tânăra ce dansează, a fost făcut recent în Italia.

“Mama și bunicul Luizei au recunoscut-o pe Luiza din fotografii și din filmuleț audio-video. Aproximativ acum o săptămână, două au fost făcute, în afara țării. Investigatorii care acum lucrează cu mine”, a mai spus Cumpănașu.

Mama Luizei afirmă că fata din imagine seamănă mult cu fiica ei, dar nu este sigură pe deplin.

Înainte de emisiunea de la Antena 3, Cumpănașu a avut o intervenție Live și pe Facebook, în care a spus: “Am luat confirmarea de recunoaștere a familiei Melencu. Am găsit-o pe Luiza, dacă e acolo, e și Alexandra alături. Am stat 2 zile în Italia. Avem și filmări și poze, știm unde se află, avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor pentru că nu aveam confirmarea doamnei Melencu, acum avem confirmarea că fata din poze și film este Luiza. Începe o bătălie contra-cronometru, indiferent de alegeri, nu mă interesează, oriunde în această lume, pentru identificarea locației unde se află Luiza. Unde a fost văzută prima dată a fost mutată, împreună cu trupe speciale și ce puteam să mai am, fără a interveni în legea italiană, dar în acest moment nu cred că voi trăi o asemenea bucurie. E un lucru cert! E în viață! Autoritățile române să se ducă dracului toate!”.

Puteți viziona intervenția Live de pe Facebook aici.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele