Viorica Dăncilă și-a completat numele pe Facebook cu „Vasilica“

39
2 minute de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Urmăriți-ne și pe Facebook

Viorica Dăncilă, prezidențiabilul PSD, și-a completat azi numele pe Facebook, adăugând și prenumele de „Vasilica“, în contextul în care contracandidatul ei, Klaus Iohannis, folosește în mod ironic acest prenume.

Atât Klaus Iohannis, cât și lideri ai PNL, jurnaliști, dar și internauții, au folosit în mod repetat și ironic, prenumele liderului PSD, „Vasilica“, încă de la momentul în care aceasta a fost numită premier.

În repetate rânduri, inclusiv în ultima intervenție de la Antena 3, Viorica Dăncilă a spus că este mândră de numele ei, care este unul de origini românești.

În ultima postare, sub numele de Viorica Vasilica Dăncilă, prezidențiabilul PSD face referire la broșa pe care o poartă de la începutul campaniei electorale.

„Despre «Inima românească» Am primit acest simbol în dar de la un om drag sufletului meu, o femeie care crede, ca și mine, că stă în puterea noastră să ne schimbăm soarta, să ne îngrijim familia și copiii, să ne construim, cu fiecare zi, viitorul: «Să nu ne uitați, doamnă! Ne încredem în dumneavoastră să nu ne uitați și să vă bateți pentru noi, că noi nu avem altă putere decât astea două mâini cu care muncim și cu care ne creștem copiii. Să aduceți oamenii laolaltă, că altfel n-avem viitor!» Și i-am promis. Am promis că voi lupta pentru fiecare român, pentru toți cei uniți de credință, de tradițiile noastre autentice, de speranța într-o Românie care stă cu capul sus. Pentru toți cei ce simt românește și cei care cred în viitorul nostru mai bun. Voi lupta pentru a câștiga aceste alegeri, pentru ca nimeni să nu se mai îndoiască vreodată că aici e familia și e casa noastră și că fiecare bătaie în piepturile noastre e o bătaie a inimii României, care ne leagă și ne ține împreună!“, scrie prezidențiabilul PSD.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele