Vlad Voiculescu și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei

43
3 minute de lectură

Vlad Voiculescu și-a lansat, vineri, candidatura pentru Primăria Capitalei, fiind susținut de Dacian Cioloș și PLUS. Voiculescu a afirmat că Gabriela Firea conduce Bucureștiul „pe contrasens”, potrivit Mediafax.

„Problemele mari ale Bucureștiului, o parte dintre ele sunt cunoscute, o altă parte o vedem astăzi. Vedem calitatea aerului în București, problema asta care a fost ascunsă de multă vreme și vedem că orașul acesta este condus pe contrasens. Această administrație conduce orașul pe contrasens. Acolo unde este nevoie de investiții serioase se oferă vouchere. Acolo unde este nevoie de servicii sanitare de calitate se oferă excursii în Grecia, luminițe sau târguri. lucruri care sunt frumoase, dar nu sunt esențiale. Niciodată lucrurile esențiale nu au fost mai deoarte de administrația Bucureștiului decât sunt acum”, a spus Vlad Voiculescu, la evenimentul dedicat lansării candidaturii sale la Primăria Capitalei.

Printre probleme Capitalei evidențiale de Voiculescu se numără birocrația și traficul rutier.

„Dacă ești investitor în București și vrei să faci o afacere, niciodată nu au fost atât de multe bariere. Dacă ești un om vulnerabil, parcă niciodată administrației nu i-a păsat mai puțin de tine. Dacă ești un om care vrea să își facă treaba trebuie să faci calculul, pentru că petreci în fiecare zi o oră în trafic, în medie. 9 zile în fiecare an, ne spunea o statistică recentă”, a subliniat Voiculescu.

El a subliniat că orice plan serios de dezvoltare a unui oraș începe și se termină cu oameni, iar Bucureștiul are „o mulțime de oameni buni”.

„Oirce plan serios de dezvoltare a unui oraș începe și se termină cu oamenii lui. Întotdeauna este vorba de oameni. Un oraș care să atragă oameni buni, să păstreze oameni buni. Orașul ăsta cred că are o mulțime de oameni buni. Sunt oameni care merg zilnic la serviciu, care merg prin traficul bucureștean, sunt oameni care aleargă în București. Sunt bunicii care au grijă de nepoți, compensând lucruri pe care orașul nu le pune la dispoziție”, a mai spus Voiculescu.

Dacian Cioloș a arătat, în cadrul evenimentului, susținerea pentru Vlad Voiculescu la Primăria Capitalei.

Deși USR și PLUS negociază pentru un singur candidat la Primăria Municipiului București, Vlad Voiculescu și-a lansat deja candidatura susținut de PLUS, iar USR a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele