“Zâmbetul din poze mi se pare suspect”. Protest în fața casei din care a fost luată Sorina

97
2 minute de lectură

Un nou protest are loc, sâmbătă seara, în fața casei fetiței care a fost luată din casă de mascați, la Baia de Aramă, județul Mehedinți. Oamenii acuză autoritățile că nu se implică, iar nașa fetiței a spus că familia vrea să vadă imagini video cu Sorina, informează Mediafax.

Oamenii care s-au adunat în fața casei Sorinei au afișe cu mesaje precum „Cerem anularea adopției”, „Nu distrugeți fericirea unui copil” sau „Nu o despărțiți de surioara ei, Andreea”.

Mai mulți participanți la protest spun că adopția nu a fost făcută corect și că ceva este dubios, pentru că „orfelinatele sunt pline de copii, dar familia de români din America a vrut tocmai o fată care era crescută bine, cu dragoste”.

Nașa fetiței a spus că familia vrea să o vadă pe Sorina nu în poze, „unde râde forțat” ci înntr-o filmare, chiar dacă Sorina nu îi poate vedea.

„Zâmbetul din poze mi se pare suspect. Au pus (familia adoptivă – n.r.) în poze o farfurie cu carne. Sorina nu mănâncă carne”, a spus nașa.

Oamenii acuză autoritățile din Mehedinți că nu se implică, întrebându-se de ce nici prefectul, nici președintele Consiliului Județean nu au mers la Baia de Aramă. Mai mult, mulți vecini s-au declarat convinși că „s-a dat multă mită” pentru Sorina.

Vineri seara, sute de persoane au protestat pe străzile din Baia de Aramă față de acțiunea polițiștilor.

Fetița a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America. Momentul în care mascații au intrat în casă și au luat fetița a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii și strigă „mami, nu vreau să plec!”. Și vecinii au fost revoltați de această situație.

Imediat după ce fetița a fost luată din casă a apărut un val de nemulțumiri, oamenii fiind supărați de faptul că fetița a fost luată împotriva voinței ei.

Asistenta maternală care a avut grijă de fetița luată din casă de mascați, la Baia de Aramă, susținea că nu a refuzat adopția copilei și a fost obligată să semneze o declarație gata scrisă.

Citiți și: Tatăl adoptiv al Sorinei: „Toate bune și frumoase”

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele