UPDATE Final fericit: Avionul de pasageri a aterizat în siguranță pe aeroportul din Tel Aviv

650
2 minute de lectură

16.30 Avionul de pasageri care are probleme la o anvelopă a trenului de rulare a aterizat în siguranţă, luni după-amiază, pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, transmite Mediafax.

Aeronava a aterizat în siguranţă la ora 16.25 (16.25, ora României), piloţii utilizând frânarea cu motoarele, pentru a evita presiuni suplimentare asupra trenului de rulare.

Pasagerii şi membrii echipajului au fost evacuaţi din aeronavă.

Autorităţile israeliene vor deschide o investigaţie în acest caz.

UPDATE Avioane de vânătoare israeliene au fost trimise pentru a examina trenul de aterizare al aeronavei de pasageri care urmează să aterizeze forţat pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.

Două avioane de vânătoare s-au apropiat de aeronava Boeing 737, pentru ca piloţii să examineze trenul de aterizare, care probabil este afectat de o explozie produsă la o anvelopă.

Conform primelor observaţii, pneul afectat se află în partea din spate a trenului de rulare al avionului.


Un avion de pasageri care are o problemă la trenul de rulare urmează să efectueze o aterizare forţată pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, afirmă surse citate de presa israeliană, transmite Mediafax.

Avionul, de tip Boeing 737, aparţine companiei Electra Air şi este aşteptat să aterizeze pe Aeroportul Ben Gurion.

Autorităţile germane au semnalat că au găsit fragmente de cauciuc pe pistă imediat după ce aeronava a decolat din Koln. Deocamdată, nu se ştie la ce anvelopă a trenului de rulare este problema.

Înainte de a ateriza forţat la Tel Aviv, aeronava, care are la bord 152 de persoane, urmează să treacă prin apropierea turnului de control, pentru ca specialiştii să observe ce problemă are, relatează cotidianul Times of Israel.

Peste 100 de ambulanţe au fost mobilizate la Aeroportul Ben Gurion înaintea aterizării avionului de pasageri.

Pe Aeroportul Ben Gurion a fost declarată starea de urgenţă şi au fost mobilizate numeroase echipaje de pompieri.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele