Alți patru români confirmați cu Covid-19 au murit. Bilanțul ajunge la 122 de morți

27
1 minut de lectură
Foto: Getty Images / Guliver

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, că alți patru români, confirmați cu noul coronavirus, au murit. Este vorba de persoane cu vârste curpinse între 60 și 78 de ani. Bilanțul deceselor ajunge la 122, informează Mediafax.

Potrivit GCS, o femeie de 69 ani, din județul Hunedoara, internată în SMU Hunedoara, în secția Pneumoftiziologie în 29 martie, a amurit vineri, după ce a fost confirmată joi cu noul coronavirus. Aceasta mai suferea de diabet zaharat, AVC sechelar, hipertensiune arterială și boala Parkinson.

O altă femeie de 69 de ani a murit în Ialomița. Aceasta era internată la Spitalul din Slobozia de joi și mai avea diabet zaharat, hipertensiune arterială și insuficiență renală cronică.

În județul Timiș a murit un bărbat de 78 ani, care era internat la ATI în Spitalul „Victor Babeș“ de miercuri, zi în care a fost și confirmat cu Covid-19.

Al patrulea deces anunțat vineri de GCS este al unei femei de 60 de ani din Neamț, care era internată în Spitalul Județean Piatra Neamț din 23 februarie pentru ciroză hepatică activă toxic nutrițională decompensată global și insuficiență hepatică cronică. Acesteia i-au fost recoltate probe pentru Covid-19 în 25 martie și a fost confirmată joi, în 2 aprilie. Femeia a murit în 28 martie.

Numărul deceselor înregistrate în România la pacienți cu Covid-19 ajunge astfel la 122. ■

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele