Apărarea Vioricăi Dăncilă: Biletele la metrou

106
4 minute de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Urmăriți-ne și pe Facebook

Viorica Dăncilă a organizat, marți, o dezbatere cu presa în Parlament. Evenimentul a început la ora 18:00, cu o oră înaintea evenimentului organizat de Klaus Iohannis.

Dăncilă: Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei

Prezidențiabilul PSD a declarat, marți, că a călătorit cu transportul în comun și că un bilet pentru metrou costă 2 lei, în timp ce un bilet cu autobuzul costă între 1,3 și 1,5 lei.

„Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei. Sau 2,3 lei. Cu autobuzul nu am călătorit, am călătorit cu metroul, dar știu că este între 1,3 și 1,5. Nu am călătorit cu autobuzul, pentru că nu am putut, am fost premier. Dar cu metroul am călătorit“, a spus Viorica Dăncilă, la dezbaterea cu presa organizată în Parlament.

Potrivit site-ului oficial al Metrorex, o cartelă cu o călătorie costă 2,5 lei, în timp ce o călătorie cu două călătorii costă 5 lei.

Dăncilă, despre susținerea OUG 13: Trebuia să explic pentru că au fost atâtea atacuri

Prezidențiabilul PSD Viorica Dăncilă a declarat marți, cu privire la susținerea OUG 13 în anul 2017, prin trimiterea unor mailuri către sute de eurodeputați, că trebuia să explice situația din țară, iar azi o astfel de ordonanță nu ar mai fi oportună.

„Nu eram premierul României, eram europarlamentar. Trebuia să explic pentru că au fost atâtea atacuri din partea Monicăi Macovei, Cristian Preda care zugrăveau țara într-un mod în care nu făcea cinste. Nu numai eu am trimis, o să vedeți că toți europarlamentarii trimit emailuri“, a spus Viorica Dăncilă.

„Indiferent de ce se întâmplă în țară, nu trebuie să ducem aceste lucruri în afară. Uitați-vă la emailurile trimise de Monica Macovei“, a completat aceasta.

Întrebată dacă azi mai susține OUG 13, Dăncilă a răspuns: „Din punct de vedere legal nu cred că fie probleme de legalitate. Acum nu cred că este oportună o astfel de OUG. A fost un referendum în care Guvernul nu poate da OUG pe justiție“.

Dăncilă: Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să fiu premier

Viorica Dăncilă, a declarat, tot marți, că nu ea și-a angajat fiul la Curtea de Conturi, precizând că acest lucru s-a întâmplat înainte ca ea să ajungă la Palatul Victoria.

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să fiu eu premier. În același timp, vreau să vă spun un lucru. Haideți să nu mai legăm în permanență activitatea copiilor neapărat de părinți. Nu în toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat în ultima perioadă. A avut o vină și pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil dacă-l lăsam într-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri împotriva lui“, a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul premierul și-a catalogat fiul drept un „copil care nu iese în spațiul publuc, nu l-ați văzut jignind pe nimeni și niciodată nu l-ați văzut să se raporteze la politică“.

„Nu vrea decât să îl las să-și urmeze cursul vieții lui. De multe ori, mi-a spus că pentru el faptul că mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru că de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alți tineri, la vârsta lui, și le permit“, a completat Viorica Dăncilă.

Dăncilă, întrebată de Dragnea: Care considerați că este mai nociv? Băsescu sau Iohannis?

Întrebată dacă Liviu Dragnea a fost un om bun sau rău pentru România, Viorica Dăncilă a răspuns cu o altă întrebare „Care considerați că este mai nociv? Băsescu sau Iohannis?“, spunând că partidul își asumă istoria.

„Care considerați că e mai nociv Băsescu sau Iohannis. Noi ne asumăm istoria acestui partid și ne asumăm fiecare lider și cu bune și cu rele. Liviu Dragnea a avut și lucruri bune și lucruri rele. Să vă dau un exemplu să nu uităm programul de guvernare și câștigarea alegerilor cu un scor mare în 2016“, a răspuns Viorica Dăncilă.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele