Arena Națională devine centru operațional în timpul pandemiei

48
2 minute de lectură
Foto: Marc Faur

Primăria Capitalei a anunțat, vineri, că Arena Naţională îi va adăposti pe operatorii serviciului telefonic TELVERDE COVID-19. Aproximativ 200 de persoane lucrează deja, în patru ture, în spaţiul amenajat în incinta Arenei Naţionale, relatează Mediafax.

Arena Naţională devine centru operațional pe timpul pandemiei de coronavirus, iar aproximativ 200 de operatori ai serviciului telefonic TELVERDE pentru COVID-19 lucrează în acest moment din incinta Arenei, a anunțat primarul general Gabriela Firea.

„Arena Naţională, utilă în timpul pandemiei! Venim din nou în sprijinul cetăţenilor şi prin suportul logistic oferit instituţiilor din prima linie. Astfel, serviciul telefonic TELVERDE COVID-19 al Ministerului Sănătății funcționează în prezent într-un spaţiu de peste 500 mp, pus la dispoziţie de Primăria Capitalei. Operatorii acestui serviciu au fost relocati în cadrul Arenei Naţionale, Sălile Media Working 1 şi Media Working 2. Aici beneficiază de infrastructură tehnică, materiale necesare pentru bună desfășurare a activității, utilități, servicii de curățenie, parcare, dar şi de un autobuz STB dedicat preluării angajaţilor Ministerului Sănătății, pe rută Piaţa Unirii – Arena Națională“, se arată în postarea de pe Facebook a Gabrielei Firea.

Potrivit primarului general, spațiul este utilizat de aproximativ 200 persoane, organizațe în patru ture (24/7) și coordonate de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

În România au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, în ultimele 24 de ore fiind diagnosticate 263 de cazuri noi. Au murit 24 de persoane, iar 115 au fost vindecate și externate, potrivit raportului de vineri al Grupului de Comunicare Strategică (GCS). ■

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele