Noi măsuri luate de guvern. Detașarea se face fără acordul angajatului

252
1 minut de lectură
gov.ro

Militarii și polițiștii sunt chemați din concedi și detașarea în misiuni se face fără acordul angajatului. Pe perioada stării de urgență se amână și pensionarea anticipată pentru angajații din instituțiile de ordine și siguranță publică. Acestea sunt noile măsuri luate de guvern.

„Se întrerup concediile de odihnă pentru personalul acestor instituţii, se iau măsuri pentru asigurarea continuităţii programului de lucru, detaşarea personalului în vederea efectuării misiunii se va face obligatoriu fără acordul angajatului şi de asemenea se suspendă prevederile legate de pensionarea anticipată pentru personalul din aceste instituţii pe perioada stării de urgenţă”, a anunțat Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului.

Premierul Ludovic Orban a fost vineri dimineața la sediul MapN, unde a anunțat că guvernul va achiziționa primele izolete de producție românească. El a participat la recepţia primului lot de izolete.

„Capacitatea de producţie a izoletelor va creşte şi în ceea ce ne priveşte vom achiziţiona atât prin ONAC, prin Ministerul Apărării şi prin alte entităţi ale statului aceste produse pentru a le pune la dispoziţia ambulaneţelor, la dispoziţia spitalelor pentru a putea fi utilizate cât mai rapid”, a afirmat premierul.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele