Autoritățile vor deconta costurile pentru cei aflați în autoizolare, de la caz la caz

128
2 minute de lectură
Sursa foto: Twitter

Raed Arafat a anunțat că în proiectul de hotărâre care va fi emis de Guvern vor fi incluse și persoanele care se află în autoizolare la domiciliu. Secretarul de stat în MAI a spus că celor care nu pot acoperi costurile le vor fi decontate sumele pentru masă, de la caz la caz.

„Referitor la decontarea cheltuielilor de carantină există deja un proiect de hotărâre care va fi emis de Guvernul României, la propunerea Ministerului Sănătății, privind procedura de decontare”, a declarat Raed Arafat, într-o conferință de presă susținută duminică la sediul MAI.

El a adăugat că a solicitat și includerea persoanelor aflate în autoizolare pentru a le fi decontate cheltuiele, oameni cărora trebuie să li se asigure masa în acea perioadă de 14 zile.

„Am solicitat și există sprijin în acest sens să includem și persoanele aflate în izolare, dacă ele nu pot să se autosusține și atunci să se poată deconta costurile și pentru cei care sunt în autoizolare și cărora trebuie să li se asigure masa și sprijinul în timpul autoizolării. Bineînțeles de la caz la caz”, a conchis Arafat.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele