CEx PSD: Dana Gîrbovan la Jutiție, Mihai Fifor la Interne și Florian Lixandru Educație

249
1 minut de lectură
Mihai Fifor, Foto Facebook

UPDATE CEx al PSD a stabilit ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiției, au spus surse din PSD pentru MEDIAFAX.


Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, propunerea ca Mihai Fifor să fie numit la conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), iar Florian Lixandru la Educație, în prezent secretar de stat în cadrul instituției conduse interimar de Daniel Breaz.

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, vineri, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național (CEx) al PSD, întrebată pe cine susține ca ministru la Educație, că această chestiune va fi discutată în CEx, precizând că trebuie să fie „un om care să cunoască sistemul”.

Întrebată pe cine susține la Ministerul Educației, premierul Viorica Dăncilă a replicat: “O să vă spun după ce o să am votul CEx-ului. Un om care să cunoască sistemul”.

Liderul PSD a mai precizat că în ședința CEx vor fi discutate și propunerile de vicepremieri pe probleme economice și parteneriate strategice.

Social-democrații s-au reunit vineri, de la ora 12.00 la Parlament, în ședința Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre organizarea Congresului de sâmbătă, dar și despre propunerile de miniștri pe care liderul PSD urmează să i le trimită lui Klaus Iohannis.

Întrunirea CEx este în desfășurare la momentul transmiterii acestei știri.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele