Ciolacu: PSD a decis că nu participă la votul de învestire a Guvernului Orban 2

28
1 minut de lectură
Foto: Agerpres

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat, miercuri seara, că social-democrații au decis să fie prezenți la grupurile parlamentare, dar să nu participe la votul de învestitură al Guvernului Orban 2.

După ședința CEX de miercuri seara, Marcel Ciolacu a spus că social-democrații nu vor participa, luni, la votul de învestitură al Guvernului Ludovic Orban 2.

„Decizia PSD este ca luni să fim prezenți cu toții la grupurile parlamentare și nu vom participa la votul de învestire a domnului prim-ministru desemnat Ludovic Orban. Având o motivare foarte clară, așteptăm răspunsul CCR dacă este constituțional, chiar dacă este demis, premierul demis, rămas interimar, să fie iarăși desemnat”, a spus președintele interimar al PSD.

Săptămâna viitoare, Cioalcu a anunțat discuții și cu celelalte partide.

Votul de învestire a Cabinetului Orban 2 în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului urmează să fie dat luni, 24 februarie, de la ora 16:00.

Tot luni, Curtea Constituțională are pe ordinea de zi a ședinței sesizarea conflictului între președintele Klaus Iohannis și Parlament privind desemnarea pentru a doua oară a lui Ludovic Orban în funcția de premier.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele