„Civilii din politică trebuie executați!”. Fostul trezorier PSD, încadrat de DNA ca inculpat

176
1 minut de lectură

Fostul trezorier al PSD, Mircea Drăghici, a scris luni, pe Facebook, că este „realmente uluit” de decizia DNA de a-i schimba încadrarea în cea de inculpat în dosarul în care este acuzat de delapidare, transmite Mediafax.

„Sunt realmente uluit de decizia DNA de astăzi. Nu există absolut nicio rațiune pentru punerea în mișcare a acțiunii penale, niciun argument sustenabil. Ca și în cazul soției mele, totul pare a fi doar o parte a unei foi de parcurs stabilite în anumite laboratoare. În condițiile în care toți martorii au dat declarații favorabile de la momentul în care am fost numit suspect și până astăzi, nu pot decât să constat cu dezolare că trăim vremuri în care poliția politică e vie și din ce în ce mai puternică”, a scris Mircea Drăghici.

„Civilii din politică trebuie executați!”. „Am înțeles, să trăiți!”, a conchis fostul trezorier al PSD.

Fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici, s-a prezentat luni dimineață la sediul DNA pentru a fi informat că i-a fost schimbată încadrarea în cea de inculpat, a precizat acesta la ieșirea din instituție. Drăghici este cercetat pentru delapidare.DNA a precizat că acest contract avea „un caracter simulat” pentru a-i permite lui Drăghici să folosească banii din subvenţii în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, respectiv pentru plata parţială în proporţie de peste 2/3 a unui imobil.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele