Codrin Ștefănescu candidează pentru funcția de secretar general al PSD. Mesajul acestuia de pe Facebook.

105
1 minut de lectură

Codrin Ștefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, și-a anunțat, vineri, pe Facebook, candidatura la funcția de secretar general al PSD, la congresul de la sfârșitul lunii iunie, el fiind susținut de organizația PSD Sector 1, informează Mediafax. Ștefănescu a mai deținut această funcție în trecut, înainte de a fi exclus, după europarlamentare.

“Le multumesc colegilor mei din Organizația PSD sector 1! Astăzi au votat o rezoluție privind susținerea candidaturii mele la funcția de secretar general PSD! Am spus da și voi intra în competiție la Congres! Sperăm cu toții la o competiție corectă, colegială și în folosul PSD! Să fim uniți, curajoși și loiali unor principii pentru care am fost votați de milioane de români! Doamne ajută!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook, într-o postare alături de o fotografie cu membri organizației Sector 1, inclusiv primarul Daniel Tudorache.

Codrin Ștefănescu a mai deținut poziția de secretar general al PSD până după alegerile europarlamentare, când au fost schimbați membri ai Comitetului Executiv al partidului.

Preşedinţii filialelor PSD din ţară se întâlnesc, la sfârșitul acestei săptămâni, la Neptun, cu Viorica Dăncilă. Aceștia vor discuta despre organizarea congresului partidului şi despre programul de vară, susține liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele