The Sun: Să vezi numele Hagi pe tricoul României va aduce un zâmbet sau poate chiar lacrimi

275
2 minute de lectură

România U21 dispută vineri, de la ora 19:30, al doilea meci din grupa C a Campionatului European, contra Angliei U21. În ziua meciului, jurnaliştii de la The Sun i-au dedicat un material amplu decarului Ianis Hagi, informează Mediafax.

Ianis este văzut de englezi drept jucătorul în care naţionala lui Mirel Rădoi îşi pune cele mai multe speranţe la turneul final din Italia şi San Marino.

Decarul de la FC Viitorul a înscris deja contra Croaţiei, iar The Sun a făcut o comparaţie cu tatăl său, Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii din anii 90.

“Să vezi numele Hagi pe tricoul României va aduce un zâmbet sau poate chiar lacrimi pentru fanii de o anumită vârstă. De-a lungul anilor 90, Gheorghe Hagi a fost unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai planetei (…) Este de aşteptat ca Gheorghe să fie în Cesena pentru a-şi urmări fiul contra tinerilor englezi la duelul din grupa C, de diseară”, scriu englezii.

Sursa citată a vorbit şi despre perioada mai puţin fastă a lui Ianis, când acesta se afla la Fiorentina şi a fost nevoit să se întoarcă la echipa tatălui său din pricina puţinelor oportunităţi primite din partea italienilor: “Va fi nevoie de destulă muncă pentru ca Ianis să devină mai bun decât tatăl său având în vedere şi cele 18 luni dezamăgitoare din cariera sa petrecute la Fiorentina”.

Clasamentul grupei C de la Campionatul European:
1.
România 3p
2. Franţa 3p
3. Anglia 0p
4. Croaţia 0p

Programul grupei C:
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele