Dăncilă spune că nu știa de cazurile de mită de la PSD Arad: „Exclus așa ceva”

1068
2 minute de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Întrebată vineri dacă a avut cunoștință de cazurile de mită de la PSD Arad, fostul lider PSD Viorica Dăncilă a spus că este „exclus” și că pe parcursul anchetei DNA se va lămuri acest lucru, transmite Mediafax.

„Exclus așa ceva și sunt convinsă că pe măsură ce va avansa acest dosar, acest lucru va fi lămurit. Nu am nicio impicare în acest dosar”, a spus Dăncilă.

În ceea ce privește audierea la DNA Timișoara a foștilor miniștri Mihai Fifor și Răzvan Cuc, Dăncilă spune, de asemenea, că nu știa absolut nimic.

„Nu știam că Mihai Fifor și Răzvan Cuc au fost chemați, bineînțeles că toți vrem să știm care este adevărul și ce s-a întâmplat”, a explicat Dăncilă.

Fostul ministru de Interne Mihai Fifor a fost audiat vineri la DNA Timișoara, în calitate de martor, în dosarul mitei de la PSD Arad. El a declarat la ieșire că nu are cunoștință despre ceea ce s-a întâmplat în acest dosar.

Potrivit Mediafax, urmează să fie audiat și fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc.

În acest dosar, în care sunt cercetați și trei parlamentari PSD, au fost reținute inițial opt persoane, printre care și șeful Direcției Regionale de Drumuri Timișoara, Cristian Ispravnic, însă, ulterior, au fost eliberate de către judecători. Ispravnic a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Tot în acestdosar mai sunt cercetați și doi deputați PSD, Dorel Căprar și Florin Tripa și senatorul PSD Ioan Narcis Chisăliță.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele