Dăncilă, un ultim apel către Iohannis pentru dezbatere

28
2 minute de lectură

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a lansat, într-o postare pe Facebook în care se declară înfuriată, un ultim apel la dezbatere către contracandidatul său, Klaus Iohannis. Ea propune ca evenimentul să aibă loc vineri seară, la ora 20.00, la Palatul Parlamentului, informează Mediafax.

„Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită! Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”, a scris candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, vineri, pe Facebook.

Președintele PSD a intitulat apelul „scrisoare deschisă” către jurnaliștii și formatorii de opinie, afirmând că „nimeni nu a înțeles de ce fuge atât de tare Klaus Iohannis”.

„Scrisoare deschisă. Dragi români, dragi jurnaliști, dragi formatori de opinie, indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este de neacceptat. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală. Nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a întrebat „Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?”.

În final, președintele social-democrat a spus că până și în ultima zi de campanie, contracandidatul PNL le transmite românilor un mesaj greșit, cum că ar avea de ales între el și PSD, când de fapt, românii au de ales „între un om care fuge de întrebări și unul care a răspuns câtorva sute”.

Actualul șef al statului, Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidențiale, a refuzat să participe la dezbateri electorale, inclusiv în campania pentru cel de-al doilea tur.

Duminică are loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Românii din străinătate votează pe parcursul a trei zile, de pe 22 până pe 24 noiembrie.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele